Entreprenørfirmaet Kaj & Ib Christensen ApS      75 80 11 93 Man - Tors 7 - 16 og Fre 7 - 13 Torvegade 19 A, 7160 Tørring ib@kaj-ib.dk
Lokal entreprenør
Tillid og troværdighed
Høj kvalitet
til aftalt tid og pris
Stor maskinpark
giver fleksibilitet
Kontakt os

Gravearbejde

Søger du en entreprenør med ekspertise i gravearbejde?

Siden 1990 har dygtige medarbejdere i Entreprenørfirmaet Kaj & Ib Christensen ApS udført gravearbejde for virksomheder, boligforeninger og private funderet på høj kvalitet, den rigtige løsning og ikke mindst den rigtige pris.

Entreprenørfirmaet Kaj & Ib Christensen ApS er din lokale entreprenør. Vi går aldrig på kompromis med slutresultatet, og netop det er en afgørende faktor i den tillid og troværdighed, vi har opbygget til kunder og samarbejdspartnere i vores nærområde.

Få løst dine graveopgaver

  • Nedgravning og tilslutning af vand og fjernvarme
  • Nedgravning og tilslutning af jordvarme
  • Byggemodning af grunde
  • Udgravning til kælder
  • Rørlægning
  • Terræn- og muldregulering
  • Nedgravning af kloakker

Har du brug for at få gravet?

Entreprenørfirmaet Kaj & Ib Christensen ApS udfører gravearbejde i Tørring, Ølholm, Vonge, Åle, Horsens, Vejle og omkringliggende byer.

Vi har en stor maskinpark og egne gravemaskiner, der kan løse både større og mindre opgaver. Vores maskinpark sikrer en fleksibilitet i planlægningen af dine graveopgaver, og er det akut, kan vi rykke hurtigt ud.

Vi udfører for eksempel gravearbejde i forbindelse med rørlægning og nedgravning og tilslutning af vand, fjernvarme og jordvarme. Vi søger og sørger for at alle gravetilladelser er på plads. Vi søger også i ledningsejerregistret for at se, om der ligger kabler eller andet på det pågældende stræk. Når kommunen har godkendt ansøgningen, gennemfører vi gravearbejdet.

Kontakt Entreprenørfirmaet Kaj & Ib Christensen ApS

Kontakt Ib Christensen på 40 41 67 70 eller ib@kaj-ib.dk hvis du ønsker en uforpligtende snak om din opgave, professionel rådgivning eller en pris på dit gravearbejde.

Kontakt os

bkgd1

Kontakt Entreprenørfirmaet Kaj & Ib Christensen ApS og få løst dine opgaver effektivt og med høj kvalitet.

Indehaver
Ib Christensen
40 41 67 70
ib@kaj-ib.dk
Send e-mail