Entreprenørfirmaet Kaj & Ib Christensen ApS      75 80 11 93 Man - Tors 7 - 16 og Fre 7 - 13 Torvegade 19 A, 7160 Tørring ib@kaj-ib.dk
Lokal entreprenør
Tillid og troværdighed
Høj kvalitet
til aftalt tid og pris
Stor maskinpark
giver fleksibilitet
Kontakt os

Kloak

Søger du en autoriseret kloakmester med forstand på skidtet?

Når du vælger Entreprenørfirmaet Kaj & Ib Christensen ApS, får du dit kloakarbejde udført af en lokal, autoriseret kloakmester med mange års erfaring.

Vi udfører kloakarbejde for virksomheder, boligforeninger og private. I et samarbejde med Entreprenørfirmaet Kaj & Ib Christensen ApS får du den rigtige løsning til den rigtige pris.

Få løst dit kloakarbejde

•    Separering af regn- og spildevand
•    Nedgravning af kloakker
•    Reparation af ældre kloakker
•    TV-inspektion
•    Udbedring efter rotteskader
•    Pumpebrønde og pumpestationer
•    Nedbrydning
•    Dræn
•    Brolægning, anlægs- og belægningsarbejde

Har du brug for en autoriseret kloakmester?

Entreprenørfirmaet Kaj & Ib Christensen ApS udfører kloakarbejde i Tørring, Ølholm, Vonge, Åle, Horsens, Vejle og omkringliggende byer.

Siden 1990 har vi sammen med vores dygtige medarbejdere løst entreprenørarbejde for lokale virksomheder, boligforeninger og private bygget på tillid, troværdighed og høj kvalitet.

Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi løser for eksempel alle opgaver inden for separering af regn- og spildevand, nedgravning af kloakker, udbedring efter rotteskader og reparationer af ældre kloakanlæg. Når vi er færdige, rydder vi altid pænt op efter os. Efter aftale genetablerer vores erfarne brolæggere belægningen, så den sidste finish er 100 % i orden.

Vi råder over en omfattende maskinpark lige fra dozere til dumpere. Forenet med en autoriseret kloakmester og kompetente håndværkere er vi derfor klædt godt på til at udføre dine kloakopgaver med stor effektivitet og kvalitet.

Kontakt Entreprenørfirmaet Kaj & Ib Christensen ApS

Kontakt Ib Christensen på 40 41 67 70 eller ib@kaj-ib.dk hvis du ønsker en uforpligtende snak om din opgave, professionel rådgivning eller en pris på dit kloakarbejde.

Kontakt os

bkgd1

Kontakt Entreprenørfirmaet Kaj & Ib Christensen ApS og få løst dine opgaver effektivt og med høj kvalitet.

Indehaver
Ib Christensen
40 41 67 70
ib@kaj-ib.dk
Send e-mail